Supa de curcan cu galuste

de Gicuta in Supe, 24 Mai 2015 | 7412 vizualizari

 

INGREDIENTE

carne de curcan (spate , pipota, gat,aripi)

o ceapa

1 morcov

o telina mica

½ ardei gras rosu si verde

patrunjel

sare

piper

Pentru galuste:

2 oua

8 linguri cu gris (rase)

2 linguri ulei

un praf de sare

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste:

 

Spalam canea bine si o punem intr-o oala la fiert cu un praf de sare.Indepartam spuma care se formeaza

Legumele le curatam si le spalam

Telina o dam pe razatoare, iar restul legumelor le taiem cubulete.

Cand a fiert carnea pe  jumatate , adaugam legumele si lasam sa fiarba in continuare. Cand este gata, o scoatem din supa, o lasam sa se racoreasca, o rupem fasii si o adaugam din nou in oala.

Pentru galuste: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Luam cu lingurita din compozitie si turnam in supa fierbinte. Punem capacul si lasam sa fiarba inca 10 minte la foc mic. Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece. Condimentam cu sare si piper si adaugam patrunjelul tocat. 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de pui