Supa de chimen

de Patricia Iordache in Supe, 10 Mar 2013 | 7922 vizualizari

 

Nu este o supa foarte aratoasa, insa este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • - 2 cepe potrivite
  • - 2 morcovi potriviti taiati rondele
  • - patrunjel (pentru decor)
  • - 1 lingura de ulei (pentru calit legumele)
  • - 1 lingura faina
  • - 1 lingura unt
  • - 2 linguri chimen
  • - 1 l apa calda
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chimen :

Taiem ceapa cuburi,  morcovul rondele si le punem la calit in ulei. Adaugam apa, adaugam chimenul pus intr-un tifon (eu l-am pus in bila-sita pentru infuzie ceai) ca sa nu se imprastie prin oala si lasam la fiert aproximativ 30 minute.

Separat punem untul, faina, sarea, piperul, amestecand continuu (ATENTIE sa nu se arda!) si facem o ciulama pe care o subtiem cu supa din oala.

Turnam ciulamaua obtinuta in oala si mai lasam la fiert 10 minute.

Decoram cu patrunjel tocat, punem in castronel si papam cu crutoane sau felii de paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimen " nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen