Supa de chimen

de Patricia Iordache in Supe, 10 Mar 2013 | 7461 vizualizari

 

Nu este o supa foarte aratoasa, insa este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • - 2 cepe potrivite
  • - 2 morcovi potriviti taiati rondele
  • - patrunjel (pentru decor)
  • - 1 lingura de ulei (pentru calit legumele)
  • - 1 lingura faina
  • - 1 lingura unt
  • - 2 linguri chimen
  • - 1 l apa calda
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chimen :

Taiem ceapa cuburi,  morcovul rondele si le punem la calit in ulei. Adaugam apa, adaugam chimenul pus intr-un tifon (eu l-am pus in bila-sita pentru infuzie ceai) ca sa nu se imprastie prin oala si lasam la fiert aproximativ 30 minute.

Separat punem untul, faina, sarea, piperul, amestecand continuu (ATENTIE sa nu se arda!) si facem o ciulama pe care o subtiem cu supa din oala.

Turnam ciulamaua obtinuta in oala si mai lasam la fiert 10 minute.

Decoram cu patrunjel tocat, punem in castronel si papam cu crutoane sau felii de paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimen " nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.03.2013, 12:18

mamaieelena 1

10.03.2013, 13:37

delicioasa si ca sa fie de post se face cu ulei

Patricia Iordache 1

10.03.2013, 14:44

ai dreptate mamaieelena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen