Supa de chiftele cu cartofi

de cocineraviajera in Supe, 26 Oct 2011 | 19536 vizualizari

 

Daca va prisosesc piftelele, puteti foarte simplu sa preparati o supa. E gustoasa, hranitoare si nu trebuiesc multe alte ingrendiente.

 

INGREDIENTE

  • 10-15 piftele,
  • 1 ceapa,
  • 1/2 kg de cartofi,
  • 1 frunza dafin,
  • un pic de patrunjel tocat,
  • sare,
  • piper,
  • ulei.
  • apa  
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chiftele cu cartofi:

Intr-o cratita cu putin ulei, se undeste ceapa tocata fin.

Se adauga cartofii taiati cubulete.

Se lasa sa se rumeneasca un pic si se completeaza cu apa.

Se adauga piftelele prajite, patrunjelul, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.

Se lasa la temperatura medie pana cand cartofii sunt  fierti

Se presara deasupra patrunjel si se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chiftele cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu carne