Supa de cartofi cu carnaciori

de Corinuta in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2010 | 3611 vizualizari

 

O supa simpla si gustoasa, cu multa smantana...da parca bunica o facea si mai buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati csabai
  • 6 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 400 g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu carnaciori:

Carnatii se taie felii de jumatate de cm, ceapa,morcovul si ardeiul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune totul la fiert in 3 l de apa ptr 20 de minute.

Intre timp se curata, se spala cartofii si se taie cuburi. Se adauga la supa si lasa sa mai fiarba 5 min. Apoi se adauga smantana subtiata cu cateva linguri de apa si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce a mai fiert cateva minute cu smantana, se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

07.03.2010, 02:02

corina , bunica avea carnat de casa , dealtfel tot ce faceu bunicile si mamele era foarte bun ...

Corinuta 1

07.03.2010, 07:47

Asa e Miha, bunica avea carnati de casa, cartofi din gradina proprie, smantana proaspata....n-avea cum a nu fie buna...

nadina73 1

20.08.2010, 00:44

foarte buna trebuie sa fie5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi cu pulpe de pui