Supă de căpsuni

de Ade200 in Mancaruri de post, 18 Mai 2012 | 3902 vizualizari

COMENTARII (13)

Lau 1

19.05.2012, 09:40

buna

ArianaBala 1

19.05.2012, 10:03

Ingenios....As fi fost curioasa sa vad cum arata supa asta, poate postezi o pozica

MonaMimi 1

19.05.2012, 10:26

MotanLaOale 1

19.05.2012, 10:41

Bya Ralu 1

19.05.2012, 11:25

iry-gabriela 1

19.05.2012, 12:37

Criss 1

19.05.2012, 13:31

Bine dar unde e poza cu preparatul? Ca eu nu vad decat un bol cu capsuni.

meprincipessa 1

19.05.2012, 16:12

e prima data cand aud asa reteta. O poza poate n-ar strica

Ade200 1

19.05.2012, 16:23

Nu am poză că am făcut mai demult reţeta şi atunci nu aveam aparat, dar o să repet operaţia şi vă pun o poză. Se serveşte în Franţa ca desert, la banchete mai simandicoase.

Panacris 1

19.05.2012, 18:46

Interesanta reteta!

Bamse 1

19.05.2012, 21:16

deci capsiunile se zdrobesc? sau se lasa intregi? ca imi place reteta si as incerca si eu, dar sunt un pic confuz

Rocsi 1

19.05.2012, 23:09

Ce combinatie de arome

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pe pat de mamaliga