Supa de brocolli

de jolygina in Supe, 24 Aug 2010 | 3504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g brocolli
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • un pahar de lapte de 300g
  • 3 galbenusuri de ou
  • 250g smantana
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de brocolli:

se curata morcovii,ceapa si brocolli se curata si se desfac buchetele cat mai mici

morcovii se calesc putin cu ceapa dupa care se adauga si buchetele de borcolli si se toarna cam 2 litri jumate de apa ,se lasa sa fiarba ,se adauga delicat sau sare daca mai este nevoie

se lasa sa fiarba si cand sunt aproape fierte se aduaga laptele si smantana amestecata cu galbenusul de ou

la sfarsit punem mararul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de brocolli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

jolygina 1

26.08.2010, 01:32

alexutu meu ii plae brocoli foarte mult mai ales cand il fac pe abur i-am spus ca are multe vitamine si ii da putere

Corinuta 1

26.08.2010, 14:32

Gouda 1

22.09.2010, 20:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă de pui alfabet