Supa cu galuste

de daniastefania in Supe, 30 Mar 2015 | 3380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 6 cartofi
  • 100 gr mazare congelata
  • 2 oua
  • 5 linguri faina
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Pentru inceput se curata legumele. Ceapa se toaca marunt, morcovii si cartofii se taie patratele. Punem ceapa la calit in putin ulei. Dupa 2-3 minute se adauga morcovii. Se mai calesc 5 minute. Se adauga 3 litri de apa. Se lasa la fiert circa 15 minute. Adaugam cartofii si saram. Cand cartofii sunt aproape fierti adaugam mazarea. Lasam la fiert 5 minute. Pregatim in acest timp galustele. Batem ouale cu putina sare. Adaugam faina. Compozitia pentru galuste nu trebuie sa fie prea moale dar nici prea compacta, pentru ca galustele sa nu iasa prea tari. Punem galustele in supa cu ajutorul unei linguri. Adaugam piper si sare daca mai e necesar. Mai lasam supa sa fiarba 10 minute. Punem in farfurie si servim cu pofta. O supica usor de facut si foarte gustoasa.Sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste si zucchini