Aveam nevoie si de ceva zeama,asa ca am fiert pulpele de pui pe care le-am facut friptura si era pacat de zeama aia......
Mai intai punem pulpele la fiert cu legumele si putina sare. Cand sunt fierte le scoatem si lasam zeama goala, urmand sa pregatim galustile.
Galustile le pregatim in felul urmator: 3 albusuri le batem spuma tare cu un praf de sare, separat peste galbenusuri adaugam sare si piper, apoi le punem peste albusurile batute spuma. La final adaugam grisul in ploaie si 1 lingura de ulei de masline.
Lasam sa dea in fiert zeama si cand clocoteste luam cu o lingura din aluatul pentru galusti si formam galustile, le dam drumul in zeama clocotita. Procedam asa pana terminam tot aluatul de galusti, lasam sa fiarba cca 15-20 minute.
La final am adaugat legumele si patrunjelul tocat.
1
inainte sa formam galustile lingura o introducem in supa fierbinte, ca sa nu se lipesca aluatul de lingura si sa se desprinda usor.