Supa cu galuste

de Lily_Musat in Supe, 25 Iun 2009 | 4587 vizualizari

 

TIP: galustele pentru supa se prepara primele ca sa se umfle si sa iasa bune, sa nu se farame sau sa iasa tari.La 1 ou 4 linguri de gris, la 2 oua 8 linguri de gris dublam compozitia s.a.m.d.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • cateva frunze de telina
  • 2 lingurite de sare
  • 2 litri de apa
  • 2 linguri de ulei
  • 2 oua
  • 8 linguri de gris
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Intr-o cratita punem 2 litri de apa la fiert cu 2 linguri de ulei. Cand apa a inceput sa clocoteasca punem morcovul taiat feliute, ceapa taiata marunt, pastarnacul taiat cubulete si lasam sa fiarba bine.

Dupa ce au fiert legumele pregatim rosiile cu frunzele uscate de telina.(sau proaspete).Adaugam in supa rosiile si telina, adaugam sarea. In timp ce fierbe supa pregatim galustele. Amestecam Ouale cu grisul si un praf de sare si le lasam sa se umfle.

Adaugam galustele in supa. Luam incet din compozitia de galuste preparata cu lingurita si punem in supa una cate una, focul il dam incet sa nu se farame si mai lasam putin sa fiarba dupa care adaugam leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supă de varză acră cu afumătură