Supa crema de sfecla rosie

de Julie in Mancaruri de post, 18 Mar 2011 | 5459 vizualizari

 

Incanta-ti ochii si papilele gustative cu o supa crema de sfecla rosie, o mancare colorata si vesela, revigoranta si plina de vitaminele necesare in acest anotimp.

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie,
  • 1 telina radacina,
  • 1 ceapa,
  • 4 linguri ulei,
  • 600 ml apa,
  • nucsoara,
  • sare,
  • zeama de lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sfecla rosie:

Ceapa tocata marunt se inabusa in 4 linguri ulei si 4 linguri apa. Se adauga sfecla si telina- curatate, spalate si tocate cuburi mici. Se soteaza 3-4 minute, se stinge totul cu apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Amestecul se paseaza apoi cu blenderul pana se obtine o consistenta fina si uniforma. Se potriveste gustul cu sare, nucsoara si zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine si topping de smantana -daca nu e post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

20.03.2011, 15:57

Supa nu e numai frumoasa ci si foarte sanatoasa! Multumesc de voturi tuturor!

MIUTA 1

20.03.2011, 20:14

Criss 1

21.03.2011, 09:49

N-am mancat niciodata ciorba/supa de sfecla, desi am vazut diverse combinatii. Arata foarte bine.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu soia