Supa crema de mazare

de jolygina in Supe, 15 Noi 2010 | 5267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g mazare
  • 200g smantana
  • 2 cepe
  • sare
  • o telina de 200g
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare:

Se pun legumele la fiert si se lasa sa fiarba la foc moderat ,le lasam sa fiarba timp de 30-45 de minute dupa care strecuram supa ,legumele le pasam cu blenderul si treptat treptat adaugam smantana in ele. Cand totul s-a omogenizat adaugam sare dupa gustul fiecarei gospodine

La sfarsit adaugam marar tocat marunt

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

jolygina 1

17.11.2010, 10:06

va astept pe toate la o portie

vanilla 1

19.11.2010, 15:45

asta trebuie sa fie foarte buna!!!

mamaieelena 1

19.11.2010, 16:50

ce repede ati ajuns fetelor mai lasati-mi si mie o portie de supa ca tare bine arata?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Avgolemono - Supa greceasca cu oua si lamaie