Supa crema de legume cu fasole verde

de cristeena20 in Supe, 15 Ian 2013 | 5211 vizualizari

 

Azi am avut pofta de o supa crema de legume ´imbunatatita´...asa ca mi-am incercat norocul..a iesit o supica buna de tot...

 

INGREDIENTE

  • legume: 2 morcovi, 2 cartofi, oraz, ceapa, ardei rosu, conopida (cantitati potrivite);
  • fasole verde pastai
  • ulei de masline
  • carnat afumat pt gatit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu fasole verde:

- Punem apa la fiert. Intre timp pregatim legumele. Eu nu am avut, dar pe langa ce am enumerat eu e foarte bun daca adaugati o rosie. Lasam o parte din pastaile de fasole verde si le taiem feliute mici.

- Cand apa da in clocot adaugam legumele taiate bucati mai mari. Adaugam si carnatul intreg. Adaugam sare.

- Cand sunt fierte bine scoatem carnatul si mixam totul cu blenderul si dam din nou la foc

- In supa crema formata adaugam fasolea taiata marunt si carnatul taiat felii subtiri. Cum am avut in frigider o ramasita de cartof copt in coaja..am adaugat cubulete din cartof in supa la final. Cand fasolea e fiarta e gata sa fie servita!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa ardeleneasca de pui cu legume ( becsinalt leves)