Supa crema de iarna cu legume - de post

de LopFras in Supe/Ciorbe, 8 Ian 2010 | 7325 vizualizari

 

Aceasta supa este una din cele mai usoare supe. Nu trebuie decat sa curatati ce legume aveti prin frigider, le fierbeti o ora, si apoi le pasati in blender sau in robot. Si gata! aveti o supa consistenta si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr brocoli
  • 200 gr conopida
  • 200 gr dovleac
  • 100 gr fenicul
  • 50 gr telina
  • 100 gr morcov
  • 50 gr pastarnac
  • 50 gr varza
  • conopida
  • 30 gr ghimbir
  • 150 gr cartofi
  • apa
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • crutoane pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de iarna cu legume - de post:

Se curata si se fierb toate legumele timp de o ora la foc mare. Se scurg de zeama si se paseaza in robot sau blender. Se adauga pasta peste zeama ramasa, se mai da un clocot si se condimenteaza dupa gust, neaparat cu cateva linguri bune de ulei de masline. Se serveste fierbinte cu crutoane facute rapid din felii de paine la toaster. Foarte buna si gustoasa, mai ales intr-o sambata de iarna cu nameti la geam si intr-o zi de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de iarna cu legume - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

rivka 1

09.01.2010, 01:26

foarte bine arata e super buna sigur, imi place si oala ta de supa

luminita20_2006 1

09.01.2010, 14:19

super supa

LopFras 1

09.01.2010, 15:54

Rivka si Luminita, multumesc pentru aprecieri. sa salut. Lop

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza/ Luscos de post/fara carne