Supa crema de dovleac si alte legume

de marieta in Supe, 26 Oct 2011 | 4369 vizualizari

 

aceasta supa o faceam in restaurant in Franta!!de sezon!!!

 

INGREDIENTE

  • o bucata dovleac(300g),
  • 2 mocovi,
  • o ceapa,
  • o bucata dovlecel,
  • o gulie,
  • o bucata de dovlece(zuchini)
  • o bucata de ridiche alba,
  • 3 cartofi,
  • un cub vegeta,
  • 5 linguri ulei(sau 2 linguri de unt)
  • o jumatate lingurita cimbru,
  • o cana de lapte.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac si alte legume:

Legumele se curata si se spala. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei sau unt cu cimbrul, apoi se adauga morcovii taiati mai mare. Se calesc un pic impreuna. Se adauga apa calda cam jumatate de oala. Se pun toate legumele, un cub de vegeta si o lingurita de sare. Se lasa sa fiarba pana sunt toate fierte bine si zeama scazuta, apoi se fac cu blenderul bine. Se adauga laptele si se mai pune pe foc sa mai dea un clocot, se potriveste de sare.

Se serveste cu crutoane de paine prajita in ulei si cu putin cascaval ras deasupra.

Garantez, este o supa deosebita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac si alte legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă de pui alfabet