O reteta de post chiar tare buna.
Puneti mai multa apa daca doriti o supa mai lichida.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/11/supa-crema-de-brocoli-reteta-keto-low.html
Separati buchetele de broccoli de tulpina si spalati-le.
Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le. Intr-o oala adanca puneti la prajit ceapa si usturoiul. Adaugati buchetele de broccoli, ierburile aromate, paprika si reveniti totul timp de 5 minute.
Varsati laptele de cocos, puneti Kub-ul si adaugati apa fiarta la nivelul legumelor (am pus cam 400 ml).
Acoperiti si gatiti timp de 30 minute. Verificati si adaugati apa fiarta daca trebuie (am pus cam 100 ml). Dupa 20 de minute scoateti cateva buchetele pentru decorul final. Dupa 30 de minute cand broccoli este bine fiert, mixati legumele adaugand treptat zeama in care au fiert. Puneti la-ncalzit, verificati de sare si piper (am pus numai piper caci kub-ul este suficient de sarat).
Serviti fierbinte si decorati cu buchetele pastrate.