Supa chinezeasca cu legume

de Sylvia in Supe, 27 Feb 2011 | 19395 vizualizari

 

In we am avut invitati la masa si meniul a fost mancare chinezeasca e asa de buna ca nu ma satur de ea , am facut supa chinezeasca cu legume, pui cu bambus si pui cu 3 feluri de ciuperci. Sa incepem cu inceputul cu supa chinezeasca

 

INGREDIENTE

  •  fasole plata galbena si verde,
  • morcov taiat patrate,
  • ardei rosu,
  • ciuperci ( eu am pus champinioane aromate chinezesti, champinioane negre si champinioanele obisnuite de Paris) ,
  • un fir de ceapa verde,
  • dovlecel zucchini,
  • optional bambus ( eu aveam la indemana) .
  • Mai avem nevoie de taietei chinezesti,
  • o lingura sau doua se sos de soia,
  • o lingurita de pasta de usturoi ( sau usturoi zdrobit) ,
  • o lingura de sos de stridii,
  • pasta de ardei iute,
  • ghimbir si amestec de 5 condimente,
  • o lingura de ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca cu legume:

 Desi suna poate mai pretentios, e la indemana oricui de realizat, avem nevoie de legume si aici puneti ce aveti la indemana.   

Preparare: taiem si pregatim legumele si ciupercile rehidratate. Respectam timpii de fierbere, ceapa verde, dovlecel si ardeii vin pusi mai tarziu, incepem cu legumele care fierb mai greu daugam putina apa si ulei.
  Completam cu apa, adugam condimentele si sosul de soia si lasam sa fiarba 15 minute. Dupa 15 minute adaugam dovlecel, ardeii si ceapa verde.
 Adaugam si taieteii ( ai mei aveau timp de fierbere de 3 minute) . La final dregem dupa gust cu pasta de ardei iute, ghimbir si adaugam sosul de stridii ( daca nu aveti nu-i mare problema  ) . Se serveste fierbinte, cine mai doreste mai poate suplimenta cu pasta de ardei iute pentru un gust mai picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

kamy 1

27.02.2011, 23:09

MIUTA 1

27.02.2011, 23:26

si eu vreau.Imi place

mihaelar63 1

01.03.2011, 12:50

Sylvia , ma dau in vant dupa supele tale chinezesti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu perisoare