Supa asiatica cu pui si creveti

de LopFras in Supe/Ciorbe, 8 Ian 2010 | 5896 vizualizari

 

Supa asiatica este o supa foarte bogata, densa, savuroasa si foarte usor de facut. Gustul acrisor, picant si dulceag este extraordinar. Nu va trebuie mai mult de 20 de minute pentru gatit. Se poate face in oala insa mie imi place, la nebunie, sa o pregatesc in wok.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr creveti
  • 200 gr piept de pui taiat fidelute
  • un cub mare de unt
  • 1 morcov mic
  • cateva fire de varza chinezeasca (merge si varza simpla)
  • 50 gr ananas din conserva
  • 1 punga taietei din supele gen Rollton
  • sos de soia
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita enibahar macinat
  • chili sos
  • condimente asiatice (cel din poza este de la Kaufland, nu costa decat 0,7 lei, e foarte gustos si va oferi mancarurilor un iz asiatic veritabil) 
  • piper proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa asiatica cu pui si creveti:

Se calesc in unt crevetii, se adauga morcovul taiat fideluta, se adauga aproximativ 700 ml apa. Cand incepe sa clocoteasca apa adaugati bucatile de piept de pui, condimentele si sosurile. Dupa 10 minute se adauga varza si ananasul. Se mai fierbe 5 minute. Se toarna fierbinte peste taietei. Se serveste fierbinte. Foooarte bunaaaaa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa asiatica cu pui si creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

Oana 1

09.01.2010, 00:04

LopFras, sunt super retetele Mamaaaa, trebuie sa fac si eu, sunt fan Te rog mult sa scrii ingredientele unele sub altele, cu punctulet inainte , multumesc pt. intelegere

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciocanele cu fidea rollton