Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2011 | 21366 vizualizari

COMENTARII (17)

LUK 1

03.01.2011, 18:46

cred ca sunt f bune

ionix 1

03.01.2011, 18:47

Oaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... la mulţi ani!
mişto brioşele astea

Cris2711 1

03.01.2011, 18:51

buneeeeee

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 19:04

la multi ani nu te-am mai vazut de anul trecut,bune briose

Oana 1

03.01.2011, 19:15

La multi ani, dragelor! Un an nou cu tot ce va doriti! Ma bucur ca va plac, sunt foarte "de efect" si foarte gustoase.

Ina 1

03.01.2011, 19:21

La Multi Ani, Oana!!!
Mi-e dor de Stefanel , sa ne mai spuna ce a mai " _utut "

La Ancuta 1

03.01.2011, 19:54

La multi ani!!!
Tare frumoase briosele

RuxyRux 1

03.01.2011, 21:19

O idee grozava si o reteta pe masura...La Multi Ani Oana

Teo 1

03.01.2011, 21:22

ce ''garniseala''interesanta !

Oana 1

03.01.2011, 21:53

Ina, e baiat mare acum, zice "iti dau una de-ti zboara fundu'!"

MotanLaOale 1

04.01.2011, 09:03

bun bun

vanilla 1

04.01.2011, 11:34

ME-HUGE BROCCOLI FAN!!!
ASA CA TREC LA FAV!

Bucataras Medi 1

04.01.2011, 13:54

La multi ani,Oana!
Un an bun cu sanatate si numai bucurii!..................

gaby_duceag 1

04.01.2011, 22:39

La multi ani!
Super! Imi dai si mie?

mena29 1

04.01.2011, 22:57

Ce bine arata

raluxas 1

05.01.2011, 07:08

minunate!!!!!

Oana 1

05.01.2011, 22:28

Gabitzule, cum sa nu! fac unele proaspete acum

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Medalion de pui