Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 11599 vizualizari

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

07.08.2013, 21:03

arata super bine

ela 1

07.08.2013, 21:04

RuxyRux 1

07.08.2013, 21:09

Minunat!

MotanLaOale 1

07.08.2013, 21:10

babi5 1

07.08.2013, 21:18

Valclaudia 1

07.08.2013, 21:19

ce pofta mi-ai facut!

Ela68 1

07.08.2013, 21:27

foarte bun

Bucataras Medi 1

07.08.2013, 21:44

tare bun!

Anamaria Cook 1

07.08.2013, 21:54

Abia am mancat dar ar mai intra o potrie din bunatatea asta!!!

alilianaa 1

07.08.2013, 21:56

tare bun,,.

diaconta 1

07.08.2013, 21:58

Minunat ma tot uit la poza asta cat e de apetisanta

ela 1

07.08.2013, 22:06

nu stiu ce gust are,ca eu nu mananc dovlecei nici daca mor de foame

Merisor 1

07.08.2013, 22:24

Cat de bine arata!

mena29 1

07.08.2013, 22:55

Mai Ela mai,toata ziua faci pizza )
Acum serios,tare-mi place cum arata!

ela 1

07.08.2013, 23:01

Mena,fac,fac...poate ti se face pofta atat de tare si vii la Timisoara

mena29 1

07.08.2013, 23:04

Ela,nu se stie niciodata!Chiar mi-as dori sa ne vedem!

ela 1

07.08.2013, 23:13

si mie mi-ar placea foarte mult

Rocsi 1

07.08.2013, 23:18

Ce fain ti-a iesit

Corinuta 1

08.08.2013, 10:11

Eeeeeeeee, ne-ai adus si reteta!

kukibella 1

08.08.2013, 11:48

FlaviaD 1

08.08.2013, 14:38

Ce bunatate ne-ai facut

Micutza Luana 1

08.08.2013, 15:05

angyb 1

08.08.2013, 17:13

ioana_sf 1

13.08.2013, 20:31

Draga mea... reteta asta suna fantastic... nu stiu ce am facut sau nu am facut dar mi-a iesit un dezastru : ((... e vina mea nu sunt o experta in bucatarie... dar compozitia a lasat foarte multa apa... cred ca am pus prea multa branza deasemenea ca a iesit gumos... tumbs up dar as dori sa stiu care e totusi secretul sa iasa corect?

ela 1

13.08.2013, 21:38

Ioana,de unde multa apa?imi pare rau ca nu am pus si sectiunea,am uitat,dar la mine nu a ramas nici un strop de lichid poate dovleceii sunt de vina? i-ai lasat sa stea putin cu sare pe ei??mozarella ai scurs-o de zeama in care a stat in punga? imi pare rau ca nu ti-a iesit reteta...este atat de simplu de facut...si sincer,l-a mine nu a ramas nimic lichid

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de brinza cu legume