Sufleu de branza cu visine

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 3 Ian 2017 | 2771 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori.

 

INGREDIENTE

  • 200 g crema de branza
  • 200 g branza de vaci (urda)
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 oua
  • 100 ml smantana 20 % grasime
  • 100 g zahar pudra
  • 40 g amidon
  • 160 g pandispan bucati
  • visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza cu visine:

Mixam intr-un vas branza, crema de branza si smantana. Adaugam galbenusurile, zaharul si amidonul. Separat, mixam albusurile spuma, apoi le adaugam peste compozitia de branza.

Intr-o tava rotunda detasabila, asezam hartie de copt, apoi bucati de pandispan si visine tavalite prin zahar pudra, turnam un strat de crema, apoi din nou bucati de pandispan si visine si din nou crema. Introducem tava in cuptorul incins si coacem pana se rumeneste usor. 

Seamana cu un cheesecake copt fara blat ...... sau cu blatul in compozitie.

Eu am folosit ca pandispan niste resturi de blat de la o prajitura. Cred ca ar merge si cu cozonac invechit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bombite de branza cu cocos