Sufleu cu branza si cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 5485 vizualizari

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

14.05.2011, 13:18

Foarte bun!
Si mie imi plac sufleurile si tartele sarate

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2011, 13:25

eu abia acum le am descoperit

kamy 1

14.05.2011, 13:31

bun bun

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2011, 13:35

te poftesc la masa!

Cris2711 1

14.05.2011, 13:50

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2011, 13:54

multumesc Cris! pupici!

lilik 1

14.05.2011, 14:52

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2011, 15:08

mihaelaM 1

14.05.2011, 15:15

bun bun

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2011, 15:18

merci Mihaela!

RuxyRux 1

14.05.2011, 15:20

Delicios...seamana bine cu budinca de cartofi cu branza

adry88 1

14.05.2011, 15:38

ela 1

14.05.2011, 16:28

imi plac mult sufleurile,fac des

Lau 1

14.05.2011, 16:32

bunnn

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2011, 20:39

va multumesc dragii mei!

Mihaela11_jo 1

14.05.2011, 21:51

Delicios

mamaieelena 1

14.05.2011, 23:58

bun

Dya Daniela Andrei 1

15.05.2011, 00:09

multumesc dragele mele!

aziz 1

15.05.2011, 08:54

da eu unde am umblat?pot sa suflu si eu o portie sau astept pina data viitoare?

divainbucatarie 1

15.05.2011, 09:30

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 09:54

ce-mi plac sufleurile..................mmm...................

Dya Daniela Andrei 1

15.05.2011, 10:42

cu siguranta Aziz!

Dya Daniela Andrei 1

15.05.2011, 10:42

Diva multumesc, draga mea!

Dya Daniela Andrei 1

15.05.2011, 10:43

Medi te invit la masa!

LUK 1

15.05.2011, 15:27

tare bun si frumos

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Soricei-oua umplute