Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings

de Oana in Bauturi, 14 Ian 2019 | 6682 vizualizari

 

Preparat la storcatorul prin presare la rece Kuvings. Tehnologia unică a storcătorului Kuvings B6000PLUS permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea uşoară a fructelor, spre deosebire de zdrobirea lor la mare viteză, ca în cazul storcătoarelor convenţionale.

 

INGREDIENTE

  • 1 para 
  • 1 mar 
  • 1 fruct gref roz 
  • ½ sfecla rosie 
  • ½ lamaie 
  • 1 cm radacina ghimbir
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings:

Spala bine marul, para si sfecla rosie.

Curata lamaia, greful si ghimbirul.

Adauga oe rand ingredientele in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings.

Toarna sucul in pahar si serveste-l imediat.

TIPS-URI

1

Ghimbirul purifica sangele si stimuleaza imunitatea, iar lamaia si greful au un continut ridicat de vitamina C si stimuleaza digestia si circulatia.

2

Sfecla rosie este un “super-aliment” si reprezinta o sursa excelenta de vitamina B si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu si fier.

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]