Suc de zmeura

de Rocsi in Bauturi, 2 Aug 2012 | 5539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana plina cu zmeura
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri inghetata de vanilie
  • apa plata
  • 1-2 linguri miere
  • cuburi de gheata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de zmeura:

Zmeura o spalam si o scurgem de apa. O bagam la blender si o zdrobim. Trecem printr-o sita ca sa indepartam semintele. Punem zmeura fara seminte inapoi in blender, adaugam putina apa plata (asta o puneti dupa ochi), zeama de lamaie si miere. Mai dam cateva secunde drumul la blender, iar la sfarsit incorporam inghetata si cateva cuburi de gheata. Pulsam inca putin blender-ul pana sucul devine spumos.

Punem in pahare si servim imediat cat este rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

Rocsi 1

13.08.2012, 21:47

Antici

Rocsi 1

13.08.2012, 21:47

Atunci te servesc Mamaie!

Rocsi 1

13.08.2012, 21:47

Ruxy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sangria alba