Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila)

de Andreea_Mario in Bucataras in oras, 27 Sep 2012 | 2888 vizualizari

 

Mie in special imi place la nebunie sper ca si voua celor care atii mancat vreodata va placut

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila):

Se taie anqila in bucati normale, se spala bine. Se adauga ulei intr-o oala mai adanca, se lasa sa se incalzeasca putin uleiul. Intre timp  stingem focul pt a nu se arde uleiul. Ne pregatim patrunjelul vrede  si usturoiul si le tocam pentru a obtine o salsa verde de patrunjel si usturoi. Turnam peste uleiul incalzit si ne pregatim apa. In aceelasi timp adaugam cele 2 linguri de boia dulce si avem grija sa nu se arda. Dupa ce am adaugat toate cele mentionate punem apa peste ele, lasam sa fiarba circa 15 minute, dupa care adaugam angila. Lasam sa fiarba aproximativ 20 de minute, dupa care ne pregatim cartofii pe care ii adaugam peste anqila fiarta. Lasam sa fiarba pana cartoful se poate zdrobi.

Din salsa verde care o preparam folosim doar jumatate la inceputul prepararii, iar cealalta jumatate o adaugam la final. Sa nu uitam de piperul care ii da un gust nemaipomenit de bun si cubuletele knorr de peste.

Va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:17

nu am papat, dar nu te refuz cu o portie

Andreea_Mario 1

08.12.2012, 19:03

este foarte buna

Andreea_Mario 1

08.12.2012, 19:04

bianca mititelu uite te linistita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guvizi prajiti