reteta tatareasca...
Framantam un aluat maleabil din ingredientele de mai sus.
Rupem aluatul in zece bucatele egale( cat de cat).
Intindem o foaie subtire si rotunda pe masa de lucru infainata.
Punem branza bucatele.
Pliem aluatul, acesta va capata forma unui arc de cerc.
Unim marginile aducand pe cea de sus peste cea de jos si apasand cu degetele astfel incat sa nu iasa branza afara la prajit.
Punem ulei mai mult in tigaie( o cana si jumatate).
Prajim in acest ulei 5 bucati de suberek( cu grija ca se arde repejor) dupa care schimbam uleiul.
Oprim focul si punem hartie de bucatarie sa traga uleiul si apoi aruncam la cos(in acest mod nu-l vom mai arunca la chiuveta).
Punem din nou o cana si jumatate de ulei si prajim restul de suberek.
Le scoatem cu o paleta pe o farfurie acoperita cu servet de hartie sa traga surplusul de ulei.
Servim cu pofta...yamyyy!