Ideea mi-a venit cand am vrut sa fac o tocanita de ciuperci si am vazut ce mult usturoi verde am! A iesit o bunatate, mai buna decat tocanita planificata!
Ciupercile se curata, se spala si se taie bucati.
Ceapa si usturoiul verde se curata, se spala si se taie mai mare.
Intr-o cratita se pune uleiul si ciupercile la calit.
Se calesc 5-6 minute in zeama pe care o lasa ciupercile.
Se presara vegeta si piper.
Se adauga ceapa si usturoiul taiate, se adauga putina apa si se lasa la fiert 20-25 minute, amestecand din cand in cand.
Se adauga rosiile taiate si pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.
Se adauga mararul tocat, se amesteca, se potriveste de sare, se mai da un clocot si este gata.
Este foarte buna cu mamaliga!
1
La final se poate pune la cuptor sa scada cat doriti si sa prinda o culoare frumoasa.