Strudel cu mere/piersici

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 19 Iul 2010 | 11880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet foi de placinta
  • -4 mere mari
  • -4 piersici
  • -scortisoara
  • -6 lg zahar
  • -ulei/unt pentru uns foile
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere/piersici:

1) merele se curata,se dau pe razatoare,se amesteca cu 3 lg zahar si o lingurita de scortisoara si se calesc pe foc mic pana se inmoaie putin,apoi se pun intr-o strecuratoare

2) piersicile se curata,se taie cubulete mici,se amesteca cu 3 lg zahar si se pun pe foc pana se inmoaie,se pun intr-o strecuratoare

3) se suparapun 3 foi de placinte,unse fiecare.

Pe lungime se pune umplutura, marginile se intorc spre interior, apoi se ruleaza.

Se procedeaza la fel cu toate foile si umplutura.La final se ung cu ulei deasupra si se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit aprox 30 de min pana se rumenesc deasupra.Se pudreaza cu zahar din belsug!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere/piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu mere