Strudel cu dovleac de post

de Lau in Dulciuri, 9 Mar 2012 | 4436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina alba
  • 1 cana de faina de malai
  • 2 linguri otet
  • 1 pachet margarina
  • 1 plic de drojdie
  • 100 g zahar
  • 1 praf  de sare
  • apa calduta
  • UMPLUTURA
  • dovleac
  • zahar
  • scortosoara
  • 2 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac de post:

Dovleacul dat prin razatoare il calim cu putin unt si zahar, oprim focul si adaugam scortisoara si grisul, lasam la racit.

Amestecam drojdia cu putina apa calduta,1 lingurita zahar si un praf de sare. Amestecam faina,facem o gaura in mijloc si adaugam restul de ingredinte,drojdia si framantam un aluat elastic si nelipicios(daca este nevoie aduagam apa calduta)acoperim si lasam intr-un loc calduros pana isi dubleaza volumul (eu am lasat pana am luat puiutii de gradi)

Intindem o foaie taiem patratele adaugam umplutura in mijloc,rulam(eu am apasat putin la capete). Le asezam in tava le crestam putin  si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post glazurata