Stiuca umpluta

de sasha in Peste, 17 Iun 2013 | 7284 vizualizari

COMENTARII (15)

sebirizescu 1

17.06.2013, 15:18

bun bun

Bya Ralu 1

17.06.2013, 15:19

hmmm vreau si eu

Angelina_Elena 1

17.06.2013, 15:20

ce bine arata!

sasha 1

17.06.2013, 15:22

multumesc

Dea_Dea 1

17.06.2013, 15:26

Ce bine arata!!

sasha 1

17.06.2013, 15:27

Panacris 1

17.06.2013, 15:42

Bun, bun! Nu am încercat niciodată să dezosez sau dezpieliţez vreun peşte! Mi se pare tare greu! Dar voi încerca metoda ta curând! Bravo!

sasha 1

17.06.2013, 15:48

nu e greu, trebuie doar sa urmezi pasii,si sa fii atenta sa nu pui prea multa compozitie, ca altfel crapa, toate ing mele , au fost ok, a mai ramas umplutura care am facut perisoare!

babi5 1

17.06.2013, 17:11

adry88 1

17.06.2013, 17:50

bun bun

jolygina 1

17.06.2013, 17:50

alilianaa 1

17.06.2013, 18:04

trebuie sa fie tare buna

Rocsi 1

17.06.2013, 19:19

MotanLaOale 1

17.06.2013, 20:08

_Alina_ 1

18.06.2013, 08:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]