Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume

de Satisfyyourcravings in Pui, 21 Mar 2013 | 3411 vizualizari

 

Un preparat rapid, gustos şi foarte colorat!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
  • 1 morcov mediu, tăiat felii
  • 1/3 dovlecel tăiat longitudinal în 2, apoi felii
  • 70 grame broccoli, desfăcut în buchețele
  • 40 grame muguri de fasole
  • 2 căței de usturoi
  • 1/2 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură sos picant
  • 1/2 lingură sos de soia
  • 1 fir de ceapă verde, tăiat rondele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume:

Într-un wok se încălzește uleiul. Se adaugă usturoiul și se lasă la infuzat, la foc mic 1-2 minute, fără ca acesta să se ardă. Se adaugă carnea și se dă focul la mediu spre mare. Se amestecă frecvent până când devine ușor albă. Se adaugă morcovul și dovlecelul. Se gătesc, amestecând frecvent 3-4 minute. Se adaugă broccoli și mugurii de fasole. 

Se gătesc 1 minut, se adaugă sosul picant și cel de soia și se mai lasă 1 minut. 

Se ornează cu ceapă verde. 

TIPS-URI

1

Sosul picant poate fi înlocuit cu chili.

2

Preparatul meu are o culoare roșiatică din cauza morcovului care era mov. Dacă folosiți specia comună, preparatul va avea o culoare mult mai deschisă.

3

Uleiul de măsline poate fi înlocuit cu ulei de cocos

4

Calorii pe porție: 300

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stir-fry de pui cu sos de stridii