Stelturi de porc in bere neagra

de bucatelemele in Porc, 10 Ian 2014 | 4815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 stelturi de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • piper
  • 2 cepe mari
  • 2 mere
  • 4 cartofi
  • 1 cutie bere neagra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelturi de porc in bere neagra:

Stelturile de porc se parlesc si se spala. Amestecati usturoiul pisat cu oregano si piper negru si puneti toata compozitia peste stelturi uniform.
Se curata cele 2 cepe, se taie felii si se pun in tava ca un pat pentru stelturi. Asezati stelturile deasupra si dati la cuptorul incins bine cam 5 minute.

Intre timp curatati cartofii si merele si taiatile felii mai groase.Scoateti tava din cuptor si asezati cartofii si merele langa carne. Turnati berea peste carne si dati la cuptor pentru inca 2 ore la foc potrivit. Din cand in cand stropiti carnea cu zeama din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelturi de porc in bere neagra" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

diaconta 1

10.01.2014, 22:51

Bun venit
Buna mancare

Laly 1

10.01.2014, 23:56

Bun venit in cel mai minunat loc,cu cei mai minunati bucatarasi

MotanLaOale 1

11.01.2014, 00:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor