Spuma de visine

de alice_frumi in Dulciuri, 21 Iul 2010 | 17862 vizualizari

 

Un desert rapid si foarte sanatos..........Se poate face si din zmeura.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana visine
  • 2 albusuri
  • 1/2 pahar zahar pudra
  • visine pentru ornat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de visine:

Visinele se spala, se curata de codite si de samburi si se paseaza intr-o strecuratoare cu o lingura de lemn ( le lasi sa se scurga bine sucul ). Intre timp bati albusurile spuma si adaugi zaharul treptat, amestecand continuu cu telul pana se ingroasa foarte bine. Se pun visinele pisate si scurse de zeama in spuma si se amesteca. Se pune la rece aproximativ 15 minute. Iei 3 pahare ( sau 3 cupe ) si pui spuma in ele egal. Ornezi fiecare pahar cu visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

21.07.2010, 19:08

nadina73 1

22.07.2010, 23:54

5 furcu foarte buna si racoroasa

alice_frumi 1

25.07.2010, 10:40

ms ..........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine