Spuma de capsuni

de ana in Dulciuri, 28 Mai 2010 | 3852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr capsuni
  • 2 albusuri
  • 100 de gr zahar
  • 250 ml frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Pasam capsunile cu zaharul.

Batem spuma albusurile si frisca.

Incorporam capsunile in albusuri ,apoi frisca si le dam la congelat cam 1 ora ,sa nu inghete complet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ela 1

29.05.2010, 19:44

gaby in gura nu ai vrea sa iti bage?

gaby_duceag 1

29.05.2010, 19:47

mai..inca nu m-am gandit..

ana 1

31.05.2010, 13:34

asa Ela bai cine vrea sa vina sa-si ea ,bai Gabitzule pana ajung eu la Brosteni infloresc capsunii anul viitor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu lamaie