Spuma de capsune

de divainbucatarie in Dulciuri, 9 Mai 2011 | 3781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g capsune
  • 2 albusuri
  • 100 g zahar
  • frunze de menta pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsune:

Mixam albusurile cu zaharul pana devin o spuma foarte tare. Adaugam capsunele si continuam sa mixam pana acestea se zdrobesc complet. Obtinem o crema pufoasa, delicioasa…

Va las sa va convingeti singuri. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsune" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (43)

housy 1

27.05.2011, 15:18

am facut si eu weekendul trecut...azi cred k fac iar....eu mai adaug un strop de zeama de lamaie....park accentueaza gustul de capsuni......si iar...felicitari pentru modul de prezentare !!!! (iti spun mereu, nu ma pot abtine sa nu observ si apreciez !!!)

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:58

Multumesc Housy!

ArianaBala 1

27.06.2012, 23:03

Doar ce am facut si eu...super, super bunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta