Sprot marinat

de Mitinita in Peste, 10 Oct 2014 | 8063 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, care va fi pe placul celor ce indragesc pestele.

 

INGREDIENTE

  • 10 bucati de sprot
  • 4 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri de otet balsamic din vin alb Kotanyi
  • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot marinat:

Sprotul se prajeste in baie de ulei sau la cuptor.

Dupa ce se raceste,se amesteca impreuna cu uleiul de masline si otetul balsamic.

Se lasa sa se patrunda aromele cel putin trei ore,dar e preferat peste noapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat la rece