Numai bune cand ti-e pofta de ceva bun si tii post.Sunt atit de pufoase...le recomand si va servesc cu drag >:D
Incepem prin a pregati maiaua.Amestecam drojdia cu zaharul pana ce va deveni o pasta albicioasa.Adaugam apoi 2 linguri faina si apa calduta.Lasam drojdia acoperita 15 -20 minute.
Intr-un bol,punem restul de faina,margarina topita,mierea,sarea,scortisoara si maiaua.Framantam bine aluatul pana ce va deveni nelipicios .
Acoperim bolul cu un prosop curat si lasam la dospit pana ce isi va dubla volumul.
Cand aluatul a dospit ,il mai framantam putin si facand un sul ,taiem cu un cutit bucati din aluat.
Fiecare bucata o rulam sub forma unui snur si apoi rulam formand o spirala.
Spiralele formate se mai lasa la dospit 10-15 minute.
Le dam apoi la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pana ce spiralele se rumenesc frumos la suprafata.
Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar pudra !