Spirale cu nuca

de Rocsi in Fusilli, 17 Feb 2010 | 5585 vizualizari

 

Un desert rapid de post si delicios zic eu...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spirale
  • 5-6 linguri zahar pudra(sau mai mult daca vreti mai dulci).
  • 2-3 linguri margarina
  • 1 esenta rom
  • nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu nuca:

Intr-o oala puneti niste apa la fiert.

Cind incepe sa fiarba puneti spiralele in oala 10-15 min pana sunt fierte.

cand sunt gata de fiert se scurge apa,se adauga margarina ,zaharul pudra,esenta si nuca macinata(cat de multa doriti depinde cum va plac).

amestecati bine toate si puneti pe o farfurie peste care puteti presuta niste ciocolata topita sau orice mai doriti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

silvi0ara 1

18.02.2010, 11:27

Ce bun,nu am mai mancat de muti ani.Mama facea asa ceva.

madi_marin 1

18.02.2010, 12:33

am auzit ca se manca paste cu nuci, dar nu am incercat niciodata......o sa fac si eu...

ela 1

18.02.2010, 12:44

si eu am in plan,am cumparat nuca,nu am mai mancat de cand eram mica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu kaizer si smantana