Prepară repede niște spirale cu măsline și cașcaval, un aperitiv delicios și ușor de făcut, perfect pentru orice ocazie. Pentru aceste Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă, ai nevoie doar de 4 ingrediente: aluat foietaj, măsline, cașcaval și ou.
Cum se prepara Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă
Feliază măslinele și rade cașcavalul.
Întinde ușor aluatul foietaj și taie-l în două pe lungime astfel încât să obții două jumătăți.
Pune cașcavalul ras pe una dintre foi, adaugă măslinele feliate și acoperă totul cu cealaltă parte de aluat. Taie fâșii de 2 cm lățime și răsucește-le, apoi așază-le într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Unge-le cu ou bătut și presară semințe de susan.
Coace spiralele în cuptorul preîncălzit la 190 grade C, timp de 30 minute.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă spiralele la temperat. Le poți servi cu un sos de iaurt sau un sos picant.
Încearcă și rețeta de Saratele cu brânză sau varianta de Biscuiți cu brânză și chimen.
Îți recomandăm și rețeta de Sărățele fragede.
Poftă bună!