reteta o am de bitza,nu au iesit asa de frumoase ca ale ei dar au fost foarte buneee
Intr-un bol se pune faina amestecata cu un praf de sare si drojdia, iar in mijloc se face o adancitura. Oul se amesteca cu zaharul, laptele si margarina topita si se omogenizeaza, apoi se pune in adancitura si se framanta 10-15 minute.
UMPLUTURA-laptele se incalzeste, albusul se bate cu un praf de sare, adaugandu-se treptat zaharul. Peste albus se cerne faina amestecata cu cacao si se omogenizeaza. Laptele incalzit se incorporeaza in crema si se pun pe foc, se amesteca la foc mic pana se ingroasa crema. In crema calda se adauga margarina si se amesteca pana se omogenizeaza
Aluatul se intinde intr-un dreptunghi cu grosimea de 1 cm, apoi pe toata suprafata se repartizeaza 2/3 din crema. Aluatul se impacheteaza in 3, apoi inca o data in 3, formand un dreptunghi mic. Se intinde cu sucitorul intr-un dreptunghi mai mic de aproximativ 1,5 grosime, peste care se intinde restul de crema. Acum se ruleaza si se aplatizeaza putin.
Cu ajutorul unui fir de ata se taie rulouri, nu prea groase, apoi fiecare rulou se intinde putin si se rasuceste in sens opus formand o spirala.
Se aseaza in tava si se lasa 20 minute intr-un loc calduros, apoi se ung cu galbenusul de ou amestecat cu laptele. Se da la cuptor pe treapta de sus.