Spirale aperitiv

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2013 | 8984 vizualizari

 

Mie imi plac chestiile ''pe repede-nainte'',mai ales cand n-ai chef de gatit...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foitaj
  • cca 200 g cascaval
  • cca 200 g salam feliat foarte subtire
  • ketchup
  • 1 ou pt.uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale aperitiv:

Se intinde foitajul cu sucitorul,se unge cu ketchup jumatate din foaie,se aseaza feliile de salam pe jumatate din foaie,se pune cascavalul dat prin razatoarea mare.Pe partea cealalata se pensuleaza cu apa( sa faca aderenta foile intre ele) si acoperim partea cu ingredientele.Se preseaza bine ca sa iasa aerul dintre foi.Cu rola de feliat pizza sau cutit,se taie aluatul in fasii lungi cam de 2-3 cm.Se rasuceste fiecare fasie si se unge cu ou.Se da la cuptorul incins pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

24.01.2013, 15:31

gustos

diana_k 1

24.01.2013, 15:59

Alinutza80 1

26.01.2013, 13:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei, rosii si branza