Sparanghel in foi de Lasagne

de Cris2711 in Lasagna, 24 Oct 2015 | 3591 vizualizari

 

Am ales sa pregatesc foile de lasagne intr-un alt mod,eu am facut si varianta dulce,imi plac si variantele cu legume.Astazi am ales varianta cu sparanghel.

 

INGREDIENTE

  • 18 bucati de sparanghel
  • 6 foi de lasagne Barilla
  • 12 felii de sunca taiata subtire
  • 4 linguri branza Philadelphia
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mica rosie
  • ceapa verde
  • 100 gr branza Emmentaler
  • 1 morcov tocat marunt
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel in foi de Lasagne:

1. Sparanghelul se curata de coaja si se pune intr-o oala cu apa clocotita .Se adauga si putina sare.La foc mediu se fierbe 10-15 minute.Apoi se scoate din oala si se scurge pe un prosop de bucatarie.

2.Foile de lasagne se fierb cam trei minute in apa in care s-a fiert sparanghelul.Apoi se pun in apa rece pentru scurt timp.

3.In branza Philadelphia se pune sare si piper.

4.Rosiile se spala,se taie in cubulete.

5.Doua foi de lasagne se pun una langa alta,1 cm una peste alta.Se intinde o lingura de branza peste care se pune sunca si bucati de sparanghel-6 bucati.

6.Rosiile se pun deasupra apoi ceapa calita cu ardei si morcov.

7.Apoi se ruleaza si se pune in forma unsa cu unt.

8.Se repeta procedura inca de doua ori.

Branza Emmentaler felii se pune peste rulouri.

9.Se da la cuptor pana branza devine aurie la 200 °C.

10.Cand este gata se pune patrunjel verde deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate pregati si cu dovlecel sau cu spanac.

2

Se poate pune si putin vin in forma.

3

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel in foi de Lasagne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Micutza Luana 1

27.11.2015, 15:23

super reteta arata tare bine

mihaelar63 1

29.11.2015, 00:36

Tulai ce bine arata , vreau si eu

mena29 1

17.12.2015, 05:29

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]