Sparanghel in foi de Lasagne

de Cris2711 in Lasagna, 24 Oct 2015 | 3066 vizualizari

 

Am ales sa pregatesc foile de lasagne intr-un alt mod,eu am facut si varianta dulce,imi plac si variantele cu legume.Astazi am ales varianta cu sparanghel.

 

INGREDIENTE

  • 18 bucati de sparanghel
  • 6 foi de lasagne Barilla
  • 12 felii de sunca taiata subtire
  • 4 linguri branza Philadelphia
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mica rosie
  • ceapa verde
  • 100 gr branza Emmentaler
  • 1 morcov tocat marunt
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel in foi de Lasagne:

1. Sparanghelul se curata de coaja si se pune intr-o oala cu apa clocotita .Se adauga si putina sare.La foc mediu se fierbe 10-15 minute.Apoi se scoate din oala si se scurge pe un prosop de bucatarie.

2.Foile de lasagne se fierb cam trei minute in apa in care s-a fiert sparanghelul.Apoi se pun in apa rece pentru scurt timp.

3.In branza Philadelphia se pune sare si piper.

4.Rosiile se spala,se taie in cubulete.

5.Doua foi de lasagne se pun una langa alta,1 cm una peste alta.Se intinde o lingura de branza peste care se pune sunca si bucati de sparanghel-6 bucati.

6.Rosiile se pun deasupra apoi ceapa calita cu ardei si morcov.

7.Apoi se ruleaza si se pune in forma unsa cu unt.

8.Se repeta procedura inca de doua ori.

Branza Emmentaler felii se pune peste rulouri.

9.Se da la cuptor pana branza devine aurie la 200 °C.

10.Cand este gata se pune patrunjel verde deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate pregati si cu dovlecel sau cu spanac.

2

Se poate pune si putin vin in forma.

3

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel in foi de Lasagne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Micutza Luana 1

27.11.2015, 15:23

super reteta arata tare bine

mihaelar63 1

29.11.2015, 00:36

Tulai ce bine arata , vreau si eu

mena29 1

17.12.2015, 05:29

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu mozzarella Granarolo