Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 4153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac crud sau 600g congelat
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 cani cu lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare c
  • hiftelute umplute cu cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval:

Spanacul daca este crud , se curata de codite si se spala bine apoi se opareste 2-3 minute in apa clocotita cu putina sare. Se scoate din apa, se lasa putin la racit si apoi se toaca marunt.
Daca spanacul este congelat, se lasa la decongelat, pe o farfurie, pina devine moale( apoi se toaca marunt daca nu este tocat).
Usturoiul curatat se da prin presa apoi se pune in uleiul pus la incins intr-o cratita. Nu il lasam mai mult de cateva secunde pentru ca se arde.
Adaugam spanacul tocat si laptele, amestecam bine , asezonam si lasam sa fiarba 5-10 minute la foc mic pina scade laptele.
In cazul in care spanacul este prea fluid, amestecam o lingura de faina cu lapte si adaugam amestecul peste spanac, lasandu-l sa fea cateva clocote.
Prajim chiftelutele umplute si le servim alaturi de spanac.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval