Spaghettini Verdi

de Mitinita in Spaghete, 14 Noi 2010 | 3826 vizualizari

 

Mai simplu de atat nici ca se poate!

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi,pisati
  • 8 linguri de patrunjel tocat
  • 500 gr spaghettini (sau spaghete),fierte al dente
  • 1/4 cana branza Parmesan
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghettini Verdi:

Se caleste usturoiul in unt si ulei de masline.
Se adauga patrunjelul si se amesteca inca patru minute.
Se adauga sare,piper si parmesan la spaghete.
Se adauga sosul de patrunjel si de usturoi,se amesteca si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghettini Verdi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de spaghete cu carne tocata cu suc de rosii cu busuioc