Spaghettini Verdi

de Mitinita in Spaghete, 14 Noi 2010 | 4026 vizualizari

 

Mai simplu de atat nici ca se poate!

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi,pisati
  • 8 linguri de patrunjel tocat
  • 500 gr spaghettini (sau spaghete),fierte al dente
  • 1/4 cana branza Parmesan
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghettini Verdi:

Se caleste usturoiul in unt si ulei de masline.
Se adauga patrunjelul si se amesteca inca patru minute.
Se adauga sare,piper si parmesan la spaghete.
Se adauga sosul de patrunjel si de usturoi,se amesteca si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghettini Verdi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb