Spaghettini cu ton si legume

de Oana in Spaghete, 20 Feb 2010 | 6274 vizualizari

COMENTARII (13)

ionix 1

20.02.2010, 22:55

o bunatate... n-am pus pana acum dovlecel, cred ca i-ar da un plus de savoare...

Miha 1

20.02.2010, 23:09

Oana 1

20.02.2010, 23:30

Miha, degeaba astepti, ca nu mai am Vii sa-mi speli si mie vasele??

Oana 1

20.02.2010, 23:52

Ionix, mie imi place mult dovlecelul si neaparat sa fie "al dente" Mai fac pe grill, perpelit putin pe fiecare parte (taiat rondele) si apoi cu mujdei pe el Pane, nu mai zic, ca ala ingrasa

Sylvia 1

21.02.2010, 12:05

Excelent arata!!

Oana 1

21.02.2010, 13:37

Multumesc

madi_marin 1

22.02.2010, 10:43

Oana.....vin eu sa spal vasele, daca imi promiti ca imi pregatesti o portioara....

Oana 1

22.02.2010, 11:16

Madi, promit, promit! mai am ton, o gramada

madi_marin 1

22.02.2010, 18:12

atunci batem palma!

Teo 1

23.02.2010, 22:10

asteptati-ma si pe mine !

Oana 1

23.02.2010, 22:48

Teo, la spalat vase sau la mancat?

susu 1

25.02.2010, 21:07

Foarte bune mai ales cu un pahar de vin rece.

Oana 1

25.02.2010, 22:42

Mmm, da Susu, unul dulce imi place mie, merge, merge

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu vinete si dovlecel