Spaghetti cu piept de pui si sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 12 Iun 2014 | 12483 vizualizari

 

Varianta pentru BBk

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de piept de pui (de ferma)
  • 100 gr spaghetti
  • un cub mic de unt
  • un ardei capia rosu, mic
  • un fir de usturoi verde
  • un fir de ceapa verde
  • 100 ml suc/pasta de rosii
  • sare dupa gust
  • busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu piept de pui si sos de rosii:

Taiem pieptul de pui in cuburi si il rumenim frumos. Adaugam usturoiul si ceapa verde, ardeiul capia tocat si calim usor pana devin translucide. Saram dupa gust si adaugam sucul /pasta de rosii. Acoperim cu un capac si fierbem inabusit pana ce sosul devine dens. Intre timp , fierbem pastele in apa cu sare, iar la final le scurgem de apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece. Adaugam un cub mic de unt si uniformizam.

Intr-o farfurie/platou montam cu ajutorul unei furculite "cuburile" de paste, adaugam pieptul de pui si presaram busuioc verde, dupa gust. Se servesc calde, cu pofta!

TIPS-URI

1

In functie de gusturile celui mic, se pot adauga orice condimente (plante aromatice)

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu piept de pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)