Astazi in plimbare prin supermarket mi-am gasit scoicile mele preferate si doar uitandu-ma la ele mi-am pregatit cina in gandul meu.
Am curatat bine scoicile si le-am spalat fff bine.
Intr-o tigaie adaugam uleiul de masline cu cateii de usturoi pana ce usturoii devin aurii, se adauga scoicile si se pune capacul imediat.
Dupa circa 5 minute cand scoicile sunt deschise ,cu un cutit le scoatem din scoici si apoi adaugam vinul si le lasam sa se caleasca bine dupa care se indeparteaza capacul pentru a iesi aburul.
Rosiile se taie cubulete si se adauga peste scoici si se lasa sa se coaca pana ce rosiile sunt fierte. Adaugam sarea si pperul dupa gust .Coacerea trebuie sa fie lenta la foc mic pt a iesi mai gustos :)
ATENTIE !!! Sa nu lasati sa scada prea mult . Daca scad mai putem adauga putin sos de rosii.
Se adauga patrunjelul si finalizam coacerea .
Punem apa la fiert si adaugam spaghettele .
Apoi unim pasta in sosul cu scoici si amestecam bine.