Spaghetti Bolognese

de Larisel in Spaghete, 3 Dec 2013 | 6622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200-300g carne tocata
  • o ceapa
  • piper
  • rosii cubulete in suc propriu( 3-4 linguri mari)
  • o cana cu apa
  • busuioc
  • ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese:

Ceapa se taie.

Punem tigaia cu cateva picaturi de ulei, iar dupa ce s-a incins adaugam ceapa.

Dupa ce ceapa se inmuiat adaugam carnea, amestecam si punem apa.

Cand apa aproape s-a evaporat adaugam rosiile si condimentam.

Un asemenea sos in italia se fierbe 4 ore, eu l-am fiert mai putin pentru ca nu am avut rabdare!!

Spaghetele se fierb corespunzator indicatiilor de pe ambalaj, se scurg.

Se pun 2 linguri din sos si se amesteca, iar apoi restul dupa ce am asezat spaghetele in farfurie.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Contine neaparat morcov, dar eu am uitat si din lene nu am mai coborat la magazin.

2

Apa poate fi inlocuita cu vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]