Spaghete cu sos de smantana si kaizer

de Pasiune pentru bucatarie in Spaghete, 21 Iul 2011 | 15584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 300 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 3 galbenusuri
  • 200 g kaizer
  • 100 g parmesan/cascaval
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de smantana si kaizer:

Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare pentru 10 minute. Dupa ce au fiert se pun intr-o strecuratoare si se trec pe sub un jet de apa

Kaizerul se taie bucatele si se  rumeneste in foarte putin ulei. Galbenusurile se amesteca cu smantana,laptele,cascavalul  si condimentele . Acest amestec se toarna in tigaia in care se afla kaizerul si se pune pe foc mic,amestecand incontinuuaprox 5 minute. In tigaie se pun pastele si se imbraca in sos.

Se servesc alaturi de sos si cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de smantana si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete arrabiata