Spaghete cu sos

de cec in Spaghete, 22 Ian 2011 | 10042 vizualizari

 

E o mancare ff buna si le place ff mult copiilor mei, sunt ff incantati cand aud de ea si cel mic asa frumos infuleca ca ti-e mai mare dragul sa-l privesti

 

INGREDIENTE

  • 500g spaghete
  • 400g carne tocata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 borcan mic zacusca de ciuperci
  • sare, piper
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos:

Am tocat ceapa si am dat morcovul pe razatoarea cu ochiuri mici si le-am pus la calit.
Am adaugat si carnea tocata si dupa ce s-au unduit putin am pus apa (cat sa acopere carnea) si am lasat sa fiarba bine. Am adaugat si zacusca si dupa ce a mai fiert am potrivit gustul
Am fiert spaghetele dupa instructiunile de pe punga.Am pus in farfurii si spaghetele si sosol deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]