Spaghete cu salam

de mirela0911 in Spaghete, 13 Feb 2011 | 18895 vizualizari

 

Ceva rapid din lipsa de timp

 

INGREDIENTE

  • 250g salam (sau sunca)
  • 1 ceapa
  • putin ulei
  • 1 lgt faina
  • 500ml bulion
  • sare, zahar
  • oregano, busuioc
  • 1 pachet de spaghete
  • cascaval (eu nu am avut)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu salam:

Se pun la foc spaghetele in apa cu sare.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Salamul se taie cubulete si se pune peste ceapa sa se caleasca si el putin. Se pune faina si se amesteca pana se omogenizeaza dupa care se toarna bulion cate putin si se mesteca sa nu faca cocoloase. Se lasa la fiert putin, timp in care se adauga sare si zahar dupa gust (mie imi place sa fie dulce acrisor). La final se adauga oregano si busuioc uscat.

Se strecoara speghetele, se aseaza in farfurie, iar deasupra se pune sosul obtinut. Se rade cascaval deasupra si se serveste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu salam si sos tomat, reteta simpla si rapida